Palvelut

 

Nettisivujen suunnittelu ja päivitys

Suunnittelen ja toteutan nettisaitteja Musella ja päivitän kotisivuja asiakkaan oman webhotellin julkaisujärjestelmällä tai Dreamweaverilla. Tietoturvaongelmien vuoksi en käytä enkä suosittele Joomlaa. Jos olet vasta perustamassa nettisivuja, autan kahlaamaan nettitermiviidakon halki ja suomennan sinulle domainit, webhotelpalvelut, ylläpidot ja ohjaukset.

 

Graafinen suunnittelu

Suunnittelen logoja, käyntikortteja, ilmoituksia, flyereitä, esitteitä, vihkosia, kutsukortteja, postikortteja – kaikenlaisia painotöitä. Teen myös lehtitaittoja ja sähköisiä julkaisuja.

 

WorkShop - suunnitellaan yhdessä

Olen nopea sommittelija, käytössäni on tehokas pöytäkone, lukemattomia fontteja ja valtava kuvakirjasto. Tervetuloa toimistolleni – tehdään dokumenttisi yhdessä. Sinulla on visio ja minä toteutan sen. - Ajankäytöllisesti erittäin kustannustehokas ja riskitön tapa tuottaa uutta aineistoa toiveidesi mukaan. Muista kuitenkin varata aikasi etukäteen.

 

Aineistonvalmistus

Teen aineistostasi painovalmiin materiaalin sanomalehteen, offsetpainoon tai digipainoon. Näin aineistosi on yrityksesi graafisten ohjeiden ja kohdepainon vaatimusten mukaan tehty ja lopputulos sellainen kuin toivoit. Teen myös kaikenlaisia tulostettavia aineistoja kuten autoteippauksia, messutauluja, opastetarroja ja messumateriaaleja.

 

 

Mainospalvelu Heidi Litja  |  Ratastie 5, 03100 Nummela  |  040 5640 147